Så kan du bearbeta sorg med spådom

Sorg är oerhört tungt att bära och hantera. För att resan genom sorgen ska bli enklare kan du vända dig till en spådam. Det är många som fått bra guidning och hjälp oavsett problem.

Spiritualitet går bortom det jordiska och materiella. Många vänder sig till det ockulta för att få förbättra sin mentala hälsa och välmående medan andra gör det för att lindra ångest. Om du har mist en nära anhörig och befinner dig i djup sorg kan du bli hjälpt av att prata med en spådam. Gå in på Sierska.se om det låter intressant. Att höra tröstande ord från en spådam som berättar om dig och din framtid kan på många sätt hjälpa dig att ta dig igenom sorgeperioden. En spådam kan bidra med mycket i livets stora och svåra frågor.

“När det gäller hans egen framtid så anlitade han en annan expert, en spådam.” Läs mer här

Ge spådamer en chans

Det råder delade meningar om spådamer och medium. Men det viktiga är vad du tror och vad du kan bli hjälpt av. Vad andra tycker och tänker betyder ingenting egentligen. Du har inget att förlora på att testa att prata med en spådam. Det kanske blir det bästa som hänt dig, du vet aldrig. Om du känner dig osäker kan du börja med att lyssna på poddar för att höra hur andra har blivit behjälpta av spådamer. Det finns många som använder spådamer på olika sätt. Gemensamt för alla är att de får ut något av att ha kontakt med en spådam.